Naar welk type coaching ben je op zoek ?

‘Executive business‘ &  ‘Leadership’ coaching

Wil je als CEO, executive of  (senior) manager individuele coaching en begeleiding rond een aantal specifieke professionele en/of privé-uitdagingen voor jezelf ? Wil je groeien als ‘leider’ en werken aan je EQ (emotionele intelligentie) ? Georges was zelf 30 jaar executive HR director en coacht sinds 10 jaar vele C-level people en executives.

‘ Close the gap’ coaching

Wil je als high potential individuele coaching en begeleiding om jezelf klaar te stomen voor een rol als executive of director of partner in een professional service firm ? Als ervaringsdeskundige coacht Georges toekomstige executives in ‘alles wat ze je niet leren in MBA’s en business schools’.

Professional Certified Coach

‘ Conflict’ coaching

Wil je ‘moeilijke relaties’  en samenwerkingsconflicten’ oplossen via een doelgerichte coaching ?  Georges helpt individuen binnen organisaties om hun samenwerking weer constructief te maken.

‘ Stand your woman’ coaching

Wil je als ‘female executive’ leren hoe te overleven en suksesrijk te zijn in een ‘ male macho world’ via een doelgerichte coaching ? Georges ondersteunt sinds jaren ‘Woman on Boards’ en helpt vrouwelijke executives in hun volle kracht te staan