Executive business coaching.

Een 1-op-1 coaching voor ervaren C-levels (CEO, COO, CFO, CHRO, CMO…) en managers die dieper willen duiken in hun leiderschapskwaliteiten.

Coachingsessies.

Guias doet executive business coaching op vier niveau’s:

Leadership Coaching

Groei als leider aan de hand van Leadership Coaching. Het verhogen van het EQ ligt aan de basis om succesvolle en constructieve samenwerkingen uit te voeren. Zo vermijden we moeilijke relaties of conflicten op de werkvloer. Doen ze zich toch voor? Dan weet je hoe hierop te anticiperen.

High Potential Coaching

Een jonge ambitieuze man of dame die hogerop wil. Maar hoe? Hoe geraak je hogerop? Georges begeleidt ambitieuze High Potentials door persoonlijke coaching op maat om zich klaar te stomen voor een rol als Executive, Director of Partner in een professionele onderneming.

Conflict Coaching

Leer omgaan met moeilijke relaties of conflicten op de werkvloer. In een wereld met steeds meer werkdruk en stress is het belangrijk om hiermee om te gaan. Georges helpt individuen in organisaties om samenwerkingen weer constructief te maken, en in de toekomst conflicten te vermijden.

Stand Your Woman Coaching

De bedrijfswereld, een mannenwereld? Nee, niet voor ons. Georges helpt vrouwen in een male macho wereld hun mannetje te staan en zich zo in volle kracht verder te blijven ontwikkelen.

Georges Anthoon,
jouw executive business coach.

Met meer dan +35 jaar ervaring als HR-directeur bij gerenomeerde bedrijven als Shell, PwC, Vinçotte, Belgacom en AXA is Georges de man op de juiste positie.

Sinds 2011 coacht hij executive teams, senior managers, high potentials en teams in hun zoektocht naar duurzame professionele en persoonlijk groei – zowel in België als in het buitenland. Nederlands, Engels of Frans; Georges helpt je in jouw eigen taal.

+ 0
jaar ervaring
+ 0
uren coaching gegeven
0
Trends Top 500 klanten