Teamcoaching Insights.

Laat jouw team schitteren met de teamcoaching Insights van Guias en boek samen nieuwe successen.

Teamcoaching oplossingen.

Welke doelen wil jij bereiken?

Meer zelfinzicht en zelfvertrouwen?

Begeleiding in het ontdekken van de team dynamics en cultuur. Je krijgt meer inzicht in het gedrag en de persoonlijkheid van alle teamleden. De sterke punten worden uitgelicht, de werkpunten blootgelegd. We schetsen een totaalbeeld van het team zodat iedereen zelfinzicht krijgt en zijn of haar zelfvertrouwen verhoogt.

Efficienter werken?

Deel uitmaken van een team waar iedereen zijn taken en verantwoordelijkheden afgestemd op zijn talenten en persoonlijkheid heeft, werkt bevorderend. Het doelgerichter aanwijzen van verantwoordelijkheden en het sturen van personen wordt op deze manier eenvoudiger. We creëren een team dat efficiënt en kwalitatief werk levert.

Bedrijfscultuur veranderen?

Draag je respect en gezonde samenwerkingen hoog in het vaandel, en wil je de teamcultuur hierop afstemmen? Dan helpen we jou met het veranderen van de bedrijfscultuur en betrekken we de teamleden mee in dit verhaal. Zo bevorderen we de zaak waar je naar op zoek bent.

Georges Anthoon coacht jouw team.

Met meer dan +35 jaar ervaring als HR-directeur bij gerenomeerde bedrijven als Shell, PwC, Vinçotte, Belgacom en AXA is Georges de man op de juiste positie.

Sinds 2011 coacht hij executive teams – zowel in België als in het buitenland- in hun zoektocht naar betere samenwerking die finaal leidt naar top resultaten. Nederlands, Engels of Frans; Georges helpt je in jouw eigen taal.

+ 0
jaar ervaring
+ 0
uren coaching gegeven
0
Trends Top 500 klanten