Wij gidsen professionals, teams en bedrijven naar groei.

In competenties. In bedrijfsresultaten. In zelfkennis. In de kunst van het leven. In persoonlijke en professionele tevredenheid.

Jouw groei, onze passie.

Wij geloven erin dat kwaliteit enkel kan door passie. Onze keuze is duidelijk: mensen en bedrijven coachen naar groei. In competenties. In bedrijfsresultaten. In zelfkennis. In de kunst van het leven. In persoonlijke ontwikkeling en professionele tevredenheid.

Georges Anthoon,
ervaren executive business coach.

Na een carrière van meer dan 35 jaar als HR Director bij Shell Research, PwC, Vinçotte, Belgacom en AXA besloot Georges zichzelf opnieuw heruit te vinden. Met een rugzak boordevol ervaring, inzichten en bewezen methodes maakte hij de switch naar Executive Business Coach.

Sinds 2011 coacht hij executives, senior managers, high potentials en teams in hun zoektocht naar duurzame professionele en persoonlijk groei, en dit in gans Europa. Nederlands, Engels of Frans; Georges helpt je in jouw taal.

Ingrid Haladyn,
ervaren psychologe en detaillist van nature.

Een zeer ervaren psychologe die ervan houdt om in te zoomen op personen, met meer dan 20 jaar ervaring. Eerst als HR Business Partner bij Belgacom en Truvo, later als HR Manager bij Unilever. Sinds 2011 gidst zij kandidaten bij het in kaart brengen van hun talenten voor bedrijven en voor individuen. Net zoals Georges werkt ze zowel in het Nederlands, Engels als Frans.